TimeTrax

Registrér jeres daglige arbejdstid med markedets nemmeste løsning

Ny lov om registrering af arbejdstid

En ny lov, som forpligter arbejdsgivere til at oprette et system for registrering af medarbejderes daglige arbejdstid, er d. 23. januar 2024  blevet vedtaget i Folketinget. Loven træder i kraft den 1. juli 2024.


Hvad er kravene til et tidsregistreringssystem ?

Virksomhederne kan selv vælge hvordan medarbejderne skal registrere deres arbejdstid. Det behøver ikke at være en digital løsning. Man skal dog være opmærksom på følgende tre betingelser:


  • Metoden, der vælges, skal kunne registrere alle forhold i forbindelse med arbejdstidsregler
  • Der skal sørges for, at dine medarbejdere altid selv kan se deres egne oplysninger
  • De registrerede oplysninger skal opbevares i mindst fem år


EU direktiver og tilhørende lovgivninger kan ind imellem føles lidt "overdrevne", men med TimeTrax er det supernemt at overholde lovgivningen.


TimeTrax er for dig der bruger Microsoft 365

Findes der ikke et system, så jeg bare kan bruge min Outlook til at registrere min arbejdstid i ? 


Jo, TimeTrax er et modul i TaskTrax, der kan hjælpe dig med at overholde den nye lovpligtige arbejdstidsregistrering - det er utroligt nemt, der skal stort set ikke ændres eller gøres noget og i kan fortsætte med dagligdagen som i plejer... i får nu blot mulighed for at "følge" jeres normale arbejdstider samt tilpasse ugen hvis der har været ændringer i forhold til jeres normtid - direkte i Outlook !

Det kan næsten ikke være nemmere !

Følg og registrér din daglige arbejdstid direkte i Outlook


Med TimeTrax og Outlook er det nu muligt at holde styr på den daglige arbejdstid på den nemmeste måde overhovedet.


TimeTrax giver dig adgang til dine ugentlige arbejdstider, hvad enten det er mandag - tordag fra 8.00 til 16.00 og tidligt fri om fredagen - eller hvad der nu er aftalt med arbejdsgiver.


Når ugen er gået, skal du blot verficere og/eller tilpasse tiden, hvis du f.eks. har haft overarbejde eller har haft fri.

 

TimeTrax gemmer automatisk data og danner dokumentation for alle medarbejdere, så loven overholdes - it´s as simple as that.


Fuld lovpligtig dokumentation og smarte funktioner

Loven er bestemt for at sikre, at arbejdsgivere overholder reglerne fra arbejdstidsdirektivet fra 2003, der siger at:


  • Medarbejdere ikke må arbejde mere end 48 timer om ugen i gennemsnit inden for en periode af fire kalendermåneder.
  • Medarbejdere skal have 11 sammenhængende hviletimer inden for 24 timer.
  • Medarbejdere har krav på én ugentlig fridag.


Disse regler er allerede lovpligtige. Den nye lov skal blot gøre det nemmere at dokumentere, at loven overholdes.


TimeTrax genererer automatisk data og rapporter til dokumentation - samtidigt med at der holdes øje med at/om i overholder ovennævnte krav, via automatiske notifikationer til ledere og HR, i tilfælde af væsentlige afvigelser, så i kan tage højde for evt. overskridelser.


Få tilpasset TimeTrax til jeres behov

Systemets fleksibilitet gør det nemt at tilpasse funktioner til jeres specifikke behov, afhængigt af hvilke Microsoft produkter i anvender.


Systemet kan integreres med med jeres AD - Det er også muligt at integrere TimeTrax til jeres HR-system.. mulighederne er mange og prisen er sædvanligvis særdeles overkommelig, kontakt os hvis du har ideer og/eller specielle udfordringer i din virksomhed, måske kan TaskTrax hjælpe.


Det koster ikke noget at spørge ;-)


Lyder det godt?


Let's work togetherKontakt os, få tilsendt materiale eller en on-line demonstration til at starte med, så tager vi den derfra.

unsplash