Udfordringer

Lad TaskTrax hjælpe jer med at ..

.. forbedre dagligdagens udfordringer

TaskTrax kan hjælpe og guide

Lad TaskTrax "måle" arbejdsbyrden i jeres virksomhed - der skal stort set ikke ændres eller gøres noget, ingen "mærker" noget og i kan fortsætte med dagligdagen som i plejer... i får nu blot information og data der kan hjælpe og guide jer på en række vigtige områder i jeres virksomhed.

Medarbejder trivsel

Medarbejdertrivsel, er det vigtigt og kan det måles ?


Ja selvfølgelig, de fleste er enige om at trivsel og øget arbejdsglæde øger produktiviteten, præcis hvad ledelsen og evt. aktionærer ønsker, også i.h.t. ESG rapportering.


Og ja, der findes en række "trivselsmåling" app’s hvor medarbejdere kan give udtryk for hvordan de har det.


Med Tasktrax kan i måle f.eks. hvis arbejdsbyrden er langt over “normalen”, og trivslen derved sandsynligvis er kraftigt mindsket, og på kanten til såkaldt

technostress og mistrivsel - hvem kender ikke følelsen i kroppen og trætheden efter en alt alt for travl dag, hvor man måske er blevet bombarderet med hundredvis af e-mails - og forsætter det i længere tid, bliver stress en risikofaktor.

 

Konsekvenserne af stress er en yderst bekostelig affære, både for medarbejderen og virksomheden, og behøves næppe at blive uddybet her, men tænk hvis i kunne blive “advaret” i god tid.


Indsigt i, og overblik over arbejdsbyrden

Ville det være rart at kunne se hvor i organisationen der er mest (og mindst) travlt ?


Tja, hvis man ikke ved det, kan man jo bare leve i lykkelig uvidenhed, og man kan jo alligevel ikke forbedre noget - hvis man ikke ved eller måler det - det er nok et lidt provokerende udsagn, men er det ikke rigtigt ?


Hvis der er mere arbejde, end der er tid, bør der jo gøres noget, og mange bliver overrasket når de ser hvordan "situationen" er.


Arbejdstilsynet har udgivet en vejledning der handler om arbejdsgiverens vigtigste pligter i forhold til stor arbejdsmængde og tidspres samt relevante forebyggende tiltag, læs mere her.


TaskTrax kan visualisere hvor arbejdsbyrden er størst (og mindst) i hele jeres organisation - måske kan visse opgaver fordeles bedre, eller måske skal der ansættes en mere i en bestemt afdeling - det er under alle omstændigheder nemmere at beslutte og udføre, hvis man har den rette viden.


Optiméring af produktiviteten med viden og data

Kan viden og data hjælpe med at øge produktiviteten ?


Ja da, nogen kalder det datadrevet ledelse !


Lad os tage udgangspunkt i det efterhånden gamle ordsprog "Work smarter not harder", hvad kan man med den rigtige viden ?


  • Er der opgaver der løses "manuelt" - selvom de med få midler eller ændrede arbejdsgange, kunne gøres nemmere eller "smartere".
  • Forpasses deadlines eller svares der for sent på e-mails ?
  • Er der gået for meget "e-mail" i den interne kommunikation ?
  • Er der kunder eller samarbejdspartnere der løbende beder om, og får tilsendt "adhoc information", fremfor at blive "uddannet" ?
  • O.m.a.


TaskTrax kan med stor sandsynlighed give jer den nødvendige viden til de beslutninger der kan forbedre produktiviteten, og dermed bundlinjen i jeres virksomhed.


Få tilpasset TaskTrax til jeres behov

Systemets fleksibilitet gør det nemt at tilpasse funktioner til jeres specifikke behov, afhængigt af hvilke Microsoft produkter i anvender.


Mulighederne er mange og prisen er sædvanligvis særdeles overkommelig, kontakt os hvis du har ideer og/eller specielle udfordringer i din virksomhed, måske kan TaskTrax hjælpe.


Det koster ikke noget at spørge ;-)


Lyder det godt?

Let's work together


Vi har beskæftiget os med rådgivning, udvikling og implementering af innovative og effektive IT-løsninger i mange år, og vores speciale er kundetilpassede løsninger, der udfører dine opgaver bedre og hurtigere, end "standard" løsninger vil kunne.


Kontakt os, få tilsendt materiale eller en on-line demonstration til at starte med, så tager vi den derfra.

unsplash